Gå direkt till textinnehållet

Stampen uppe i 50 000 digitala prenumerationer

Stampen Medias sex dagstidningstitlar har nått årets mål om totalt 50 000 digitala prenumerationer. Det är satsningen på lokal kvalitetsjournalistik som gett resultat, enligt vd Johan Hansson.

Stampen Media har fördubblat de digitala prenumerationerna under 2018 och totalupplagorna har ökat, liksom upplageintäkterna.

Totalt har nu de sex tidningarna Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA nått målet om 50 000 digitala prenumerationer.

”Det visar att vår satsning på kvalitetsjournalistik och innehåll med fokus på det lokala ger resultat och är uppskattat bland våra läsare på västkusten”, säger Stampen Medias vd Johan Hansson.

Annons Annons

Han ser nu med tillförsikt fram emot 2019 och Stampen kommer att fortsätta att satsa på innehåll, bland annat genom de 15 nya tjänster som rekryteras till GPs redaktion.

”Nu har vi en mycket bra grund att bygga vidare på digitalt samtidigt som vi har en fortsatt stabil prenumerationsbas i print”, säger Johan Hansson.

Fler avsnitt
Fler videos