Stampen uppe i 50 000 digitala prenumerationer

7 december, 2018

Stampen Medias sex dagstidningstitlar har nått årets mål om totalt 50 000 digitala prenumerationer. Det är satsningen på lokal kvalitetsjournalistik som gett resultat, enligt vd Johan Hansson.

Stampen Media har fördubblat de digitala prenumerationerna under 2018 och totalupplagorna har ökat, liksom upplageintäkterna.

Totalt har nu de sex tidningarna Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA nått målet om 50 000 digitala prenumerationer.

”Det visar att vår satsning på kvalitetsjournalistik och innehåll med fokus på det lokala ger resultat och är uppskattat bland våra läsare på västkusten”, säger Stampen Medias vd Johan Hansson.

Han ser nu med tillförsikt fram emot 2019 och Stampen kommer att fortsätta att satsa på innehåll, bland annat genom de 15 nya tjänster som rekryteras till GPs redaktion.

”Nu har vi en mycket bra grund att bygga vidare på digitalt samtidigt som vi har en fortsatt stabil prenumerationsbas i print”, säger Johan Hansson.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies