Gå direkt till textinnehållet
Annons

TT söker vassa sommarvikarier till våra redaktioner

Nu söker vi vassa sommarvikarier till våra redaktioner. Vill du vara en del av TT och bidra när vi skapar värdefullt innehåll till Sveriges samtliga medier? Läs vidare och skicka in din ansökan så fort som möjligt!

För att skicka in din ansökan, besök https://jobb.tt.se/  Där hittar du även mer information respektive tjänst.

Reportrar till vår nyhetsredaktion
Vi söker både allmänreportrar och reportrar med specialinriktning inom sport, utrikes, ekonomi, samt kultur/nöje. För att trivas hos oss behöver du vara en nyhetsreporter som gillar att jobba i högt tempo. Vi söker dig som kan växla mellan mycket snabba nyhetsjobb och planerad journalistik samtidigt som du har egna idéer.

Printredaktörer, sidredigerare och systemadministratörer till TT Print
TT:s printredaktörer planerar färdiga sidor och hela tv-bilagor för våra kunder, dagstidningarna i Sverige. Som printredaktör har du innehållsansvar för ett särskilt ämne – in- och utrikesnyheter eller tv. Vi söker dig som är en trygg nyhetsvärderare, har arbetslivserfarenhet av något av dessa ämnen och har kunskap om tidningsproduktion

Som sidredigerare sitter du mitt i det stora flödet av färdiga sidor som TT levererar till Sveriges tidningar. Du är en språksäker redigerare som är duktig på att granska, korta och skriva om texter samt beskära och välja bilder

Som systemadministratör hos oss på TT har du en nyckelroll inte bara internt utan även i vår service till Mediesverige. Du förvaltar och uppdaterar TT:s olika databaser och system. Som person är du noggrann och ansvarstagande.

Bildredaktionen
Till vår bildredaktion söker vi bildredaktörer, videoredaktörer och fotografer.
Som bildredaktör är du både snabb och noggrann och har en gedigen bildkompetens och kan även hantera rörligt material.

Som fotograf hos oss ser vi gärna att du har lång erfarenhet av att arbeta på en redaktion och är snabb och noggrann och van vid att arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår att filma och livesända.

Som videoredaktör ser vi gärna att du har vana av att arbeta på en nyhetsredaktion. I arbetsuppgifterna ingår att filma och livesända samt göra egna intervjuer och voice over. Du behöver även vara en snabb redigerare med goda kunskaper i engelska.