Gå direkt till textinnehållet
Annons

EFN Ekonomikanalen satsar på journalistik runt om i Sverige

EFN

EFN Ekonomikanalens mål är att höja kunskapen om ekonomi i samhället. EFN drivs av en oberoende redaktion, lyder under granskningsnämnden, alla inslag och program är reklamfria och vi tar inte betalt av våra tittare EFN Ekonomikanalen AB är ett helägt dotterbolag till Svenska Handelsbanken AB.

EFN Ekonomikanalen satsar på journalistik runt om i Sverige

Nu söker vi dig som vill vara med och göra lokal journalistik i bland annat Östersund, Göteborg, Linköping och Luleå. Våra reportrar och fotografer kommer att bevaka ekonomi- och näringslivsfrågor i en rad svenska städer och regioner.

Vi berättar främst i video, men ibland också i text. Du är nyfiken på att ge fler perspektiv om de frågor som många redan är intresserade av, men också rikta fokus mot det som annars inte skulle framkomma. Du berättar om sakfrågor och genom människor, gör inslag och reportage, och är ibland med  i livesändningar. Du redigerar även inslag tillsammans med desken och kan jobba själv såväl som i team.

EFN erbjuder en stimulerande arbetsplats där du får jobba med kunniga kollegor i en bra arbetsmiljö – och med höga ambitioner som hjälper dig att utvecklas.

För frågor om tjänsterna, kontakta riksredaktör Jonas Frändén på Jonas.franden@efn.se.

EFN har flera år i rad tagit hem förstaplatsen när börs- och finansbranschen utsett Sveriges bästa ekonomikanal.

Skicka din ansökan till Elin.nilsson@efn.se