Gå direkt till textinnehållet
Annons

Skånska Dagbladet – sommarvikariat 2024

Om oss

Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag för journalister med några av landets största och mest dynamiska redaktioner som uppdragsgivare: Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, HD-Sydsvenskan, Lifestylegruppen Bonnier News, Bonnier News Local, TT Nyhetsbyrån med flera.

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag nära 400 medarbetare. Vi rekryterar journalister för uthyrning till alla slags medieföretag, både inom och utom Bonnierkoncernen.

Marieberg Media är en del av affärsområdet Bonnier News.

Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.

Nu söker vi sommarvikarier för arbete på Skånska dagbladets redaktion i Mellanskåne.

Skånska dagbladet är en lokal morgontidning som ingår i Bonnier News Local.

Den största redaktionen finns i Eslöv, men vi bevakar flera andra kommuner.

Som sommarvikarie kommer du huvudsakligen arbeta som reporter, men också ta bilder och vara webbredaktör. Vi förväntar oss att du är självständig och idérik. God allmänbildning behövs, men framförallt ett engagemang för lokal journalistik.

Vi har ett digitalt fokus och jobbar medvetet med engagerande innehåll för våra nuvarande läsare och för att locka nya. Du har relevant utbildning och erfarenhet.

Körkort är ett krav.

Din ansökan ska innehålla personligt brev, cv och referenser.

Rekryteringarna sker i samarbete med Marieberg Media.

Frågor om tjänsterna besvaras av Helena Blendberg helena.blendberg@mariebergmedia.se

Facklig kontakt Marieberg Media är Malva Kauranen
malva.kauranen@hd.se