Gå direkt till textinnehållet
Annons

Helsingborgs Dagblad- sommarvikariat 2024

Om oss

Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag för journalister med några av landets största och mest dynamiska redaktioner som uppdragsgivare: Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, HD-Sydsvenskan, Lifestylegruppen Bonnier News, Bonnier News Local, TT Nyhetsbyrån med flera.

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag nära 400 medarbetare. Vi rekryterar journalister för uthyrning till alla slags medieföretag, både inom och utom Bonnierkoncernen.

Marieberg Media är en del av affärsområdet Bonnier News.

Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.

Vill du vara med och göra nordvästra Skånes viktigaste journalistik?

Helsingborgs Dagblad är Sveriges största lokaltidning. Vi granskar, rapporterar och berör. HD når cirka 150 000 läsare varje dygn genom vår sajt hd.se, e-tidning och papperstidning. Den senare ges ut i tre editioner: Helsingborgs Dagblad, Nordvästra Skånes Tidningar och Landskrona Posten.

Älskar du journalistik och vill vara med och berätta om det som händer både i stort och smått? Då ska du söka sommarjobb på någon av Helsingborgs Dagblads redaktioner i Landskrona, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm.

Vi söker dig med erfarenhet av nyhetsmedier. Förankring i nordvästra Skåne är meriterande men inget måste. Vi arbetar för ökad mångfald och ser därför gärna sökande med olika bakgrunder.Tjänsten kräver körkort (B). Din ansökan ska innehålla personligt brev, cv och referenser. Uppge gärna vilken redaktion du vill jobba på.

Till i sommar behöver vi:
Reportrar
Sportreportrar
Bildjournalister
Webbredaktörer

Marieberg Media ansvarar för rekryteringarna och har du frågor om vikariaten kontakta Helena Blendberg, konsultchef Marieberg Media, helena.blendberg@mariebergmedia.se

Facklig representant är Malva Kauranen.
malva.kauranen@hd.se