Janne Josefsson knyts till pr-byrå

22 oktober, 2021

FOTO: Tor Johnsson Mångårige UG-grävaren Janne Josefsson knyts till Stampens förre kommunikationschef Hampus Knutssons pr-byrå.

2009 kom pr-konsulten Paul Ronges bok När Janne Josefsson ringer: så klarar du pressen. Nu går grävnestorn Janne Josefsson själv till pr-sidan.

Han startar ett samarbete med kris- och medieträningsspecialisten Hampus Knutsson som driver Wings PR.

”Genom samarbetet blir Josefsson senior rådgivare till Hampus Knutsson och Wings och tillsammans kommer de erbjuda föreläsningar och utbildningar till uppdragsgivare”, heter det i pressmeddelandet.

Hampus Knutsson var kommunikationschef på Stampen under koncernens stora kris och rekonstruktion 2016-2017. Han har också varit kommunikationschef på Moderaterna och presschef på McDonald's.

Journalisten har sökt Janne Josefsson utan framgång. Till Dagens Media säger han så här om sin roll: "Att prata om de här sakerna är inget konstigt för mig. Men jag vill understryka att jag inte kommer att bli pr-konsult och att jag inte är knuten till Wings PR på annat sätt än att de förmedlat två uppdrag till mig. Så jag är helt fri och absolut inte någon pr-konsult."

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies