Journalisten kan bli Årets digitala tidskrift

21 september, 2016

Journalisten kan vinna Tidskriftspriset i kategorin Årets digitala tidskrift fackpress. Det står klart sedan nomineringarna i dag tillkännagavs.

– Det är otroligt roligt. Det är ett kvitto på att det vi gör uppskattas. Nomineringen sporrar oss också att utveckla oss ännu mer digitalt, säger Journalistens chefredaktör Helena Giertta.

– Kul också med så många fina andra nomineringar både i vår klass och övriga klasser. Det är uppenbart att tidskriften fortsätter att stå starkt. 

Nomineringen lyder: ”Journalisten.se är ett självklart nav för landets journalister. Ständigt uppdaterad, sammanfattande och fördjupande, utforskandes nya format som tv och podd.”

Övriga nominerade i samma kategori är Chef, Hem & Hyra samt Resumé.

I kategorin Årets digitala tidskrift populärpress är de nominerade: Elle Decoration, Frida,  KIT och Politism.

KITs Thomas Arnroth är dessutom nominerad till Årets Journalist i Tidskriftspriset. Övriga nominerade är Åsa Erlandson, Svensk Polis, Mattias Göransson, Magasinet Filter och Anne Lagerström, Modern Psykologi.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies