Ivar Arpi: ”Jag delar Thomas Gürs bild av problemen”

18 mars, 2021

FOTO: Karl Gabor Krisen på Bulletin Bulletins chefredaktör Ivar Arpi beklagar att en av tidningens grundare Thomas Gür väljer att lämna projektet.

Thomas Gür som var en av grundarna till nättidningen Bulletin meddelade på torsdagen att han slutar på tidningen, och att orsaken är att projektet kommit att gå i en riktning som är ”långt från mina riktmärken och kvalitetsmål vad gäller publicistik, affärsmässighet och bolagsstyrning”.

Bulletins chefredaktör Ivar Arpi beklagar Thomas Gürs beslut.

– Thomas Gür är en person som jag och många av oss på redaktionen har förtroende för. Jag delar hans bild av problemen, säger Ivar Arpi till Journalisten.

Förra veckan kom signaler om att den nuvarande ägartrion Tino Sanandaji, Pontus Tholin och Atta Tarki, som utgör den aktiva bolagsledningen, letar nya ägare.

Att Thomas Gür som är delägare nu kliver av och kritiserar bolaget, hur påverkar det möjligheten att hitta nya ägare?
– Min hållning till de nuvarande ägarna är väl känd, bland annat genom denna publikation, och i övrigt har jag inget att tillägga, säger Ivar Arpi.

Krisen på Bulletin

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies