Pontus Tholin (tv) och Tino Sanandaji är två av Bulletins huvudägare, det pågår just nu en strid om kontrollen av bolaget.

Striden om Bulletin kan avgöras redan innan jul

7 december, 2021

Krisen på Bulletin UPPDATERAD. Den infekterade ägarstriden inom tidningen Bulletin kan avgöras på en extra bolagsstämma två dagar innan julafton. Journalisten kan nu avslöja att en av huvudägarna, Pontus Tholin, vill samla röster för att få bort styrelseordförande Tino Sanandaji från bolaget.

I slutet av november kunde Journalisten berätta nya detaljer om ägarstriden bakom kulisserna [1] på Bulletin där polisanmälningar och hotfulla utspel har blivit vardag. På ena sidan maktkampen står Pontus Tholin med 35 procent av aktierna och på den andra styrelseordförande Tino Sananda

DEN HÄR ARTIKELN ÄR LÅST. LÅS UPP OCH FORTSÄTT LÄSA NU.
 
DETTA FÅR DU SOM MEDLEM ELLER PRENUMERANT
Ett urval av det bästa från webben och pappersmagasinet
Tillgång till arkiv av fördjupningar och personporträtt
Särskilt utvalda nyheter
Metodartiklar
Krisen på Bulletin

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies