Paulina Neuding har sålt sina Bulletin-aktier

17 november, 2021

Krisen på Bulletin Efter en lika turbulent som kort tid lämnade Paulina Neuding rollen som chefredaktör för Bulletin i februari. Nu har hon sålt sina aktier till opinionschefen Dan Korn för en krona.

Så sent som i förra veckan uppgav Paulina Neuding för Journalisten att hon ingått ett avtal om överlåtelse av sina aktier i Bulletin till Tino Sanandaji i maj, men att tillträde skjutits upp av motparten och att ett nytt avtal om aktieöverlåtelse därför ingåtts.

Nu väljer hon alltså att sälja sina 18,8 procent i bolaget för en krona.

”Eftersom det avtalet aldrig fullgjordes av köparen har jag nu valt att sälja mina aktier till opinionschefen Dan Korn för 1 krona. Med detta avslutas till sist även mitt ägande i bolaget. Jag önskar nu tidningens anställda all lycka till och arbetsro framöver”, skriver Paulina Neuding på sin Facebook.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Krisen på Bulletin

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies