Bibi Rödöö, programchef. FOTO: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Sommar i P1 slår poddrekord

13 augusti, 2021

Poddlyssningen av Sommar i P1 har nu passerat tvåmiljonersstrecket i veckoräckvidd enligt Poddindex. Aldrig tidigare har en svensk podd haft så många lyssningar under en vecka.

Över 2 miljoner lyssningar hade poddversionen av Sommar i P1 under vecka 28 vilket innebär en ökning med 5 procent mot veckan innan, skriver SR i ett pressmeddelande.

– Det känns ofattbart att Sommar i P1 nu spränger tvåmiljonersvallen på Poddindex. Fjolåret var ett speciellt år med tanke på covid. Jag kunde inte föreställa mig att vi skulle få ännu fler poddlyssningar i år, säger Bibi Rödöö, programchef, i en kommentar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies