Skral biljettförsäljning
till stödgala

10 april, 2012

SCHIBBYE / PERSSON På torsdag hålls en stor stödgala för Johan Persson och Martin Schibbye i Göteborg. Men biljettförsäljningen har hittills gått trögt. - Jag hoppas och tror att många betalar i dörren, säger arrangören Tobias Johansson.

Artister som Ebbot Lundberg, Nicolai Dunger, Kapten Röd och Kristofer Åström uppträder på galan på torsdag kväll. Alla ställer upp och spelar ideellt.

- Det var inga problem att få dem att ställa upp. Några andra krånglade, men de exkluderade jag snabbt, säger Tobias Johansson, som är barndomsvän med Johan Persson.

Två dagar före galan har runt 130 biljetter à 320 kronor sålts. Lokalen har en maxkapacitet på runt 1 500 personer, så arrangörerna hoppas på att många fler sluter upp.

Alla biljettintäkter går till de båda journalisterna, deras anhöriga och arbetet kring benådningsprocessen via Reportrar utan gränser och Journalistförbundets insamlingsfond.

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Eva Nilzon tis, 2012-04-10 19:32
Kan inte vara med men vill ha tidningen - hur kan man köpa den?
SCHIBBYE / PERSSON

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies