Gå direkt till textinnehållet

”Motiverande att ha ett lopp att se fram emot”

Har du inte anmält dig till Medieruset än? Då är det dags nu! Den 9 september ska mediebranschen åter träffas för att springa Medieruset på Stockholm stadion. Journalisten har pratat med några som ska springa loppet. Julia Siwertz, podcast- och videoproducent på Bonnier Business Media, är en av dem.

Varför springer du Medieruset?
– Jag tycker att det är kul att träffa branschkollegor och gillar stämningen. Självklart är det alltid motiverande att ha ett lopp att se fram emot och hela inramningen är bra: fin natur och en avslutning med trevliga kollegor tillsammans med lite mat och dryck efter målgången på Stadion. En riktigt bra start på hösten!

Har du varit med förut?
– Ja, jag har varit med tre gånger tidigare. Att loppet inte är så långt, gör det enkelt att springa efter jobbet.

Har du något mål?
– När jag är på plats går jag in för det och kör på. Jag springer gärna fort, men själva tävlingsmomentet är inte det som motiverar mig.

Vilket väder hoppas du på under loppet?
– En fin höstdag i september vore perfekt! Början av den vackraste årstiden i naturen, men sensommarvärmen får gärna dröja sig kvar.

Vilka vill du springa Medieruset med?
– Som producent arbetar jag med så många olika intressanta kollegor och det är en fin målbild att kunna träffa alla som jag har haft kontakt med digitalt under pandemin. 

Fotnot: Bonnier Business Media innefattar ett 20-tal varumärken, bland andra Dagens Samhälle, Dagens Medicin, Dagens Media, Aktuell Hållbarhet, Resumé och Dagligvarunytt.

Här kan du anmäla dig till Medieruset 2021: 
https://www.journalisten.se/medieruset-ar-tillbaka

Fler avsnitt
Fler videos