Medieruset är tillbaka! *

 

Medieruset är tillbaka efter en paus under 2020.*
Välkommen att anmäla dig till mediebranschens löpartävling!

Vi hoppas kunna genomföra Medieruset som vanligt i september. Välkomna då!

Loppet är både en löpartävling och ett branschmingel för alla som jobbar i mediebranschen. Här följer detaljerad information om vad som gäller.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-jansskogen med start och mål på Stockholms Stadion. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Läs mer under rubriken lag.

Här anmäler du dig: Anmälan Medieruset 2021.

Arrangör
Tidningen Journalisten i samarbete med Finansliv.

Tid
Uppvärmning startar kl. 16.15. Medieruset startar kl. 16.30.

Dag
Torsdag den 9 september 2021.

Ombyte och garderob
Möjlighet till klädombyte kommer att finnas i omklädningsrummen på GIH, med reservation för eventuella kvarvarande restriktioner. Garderob finns i gymnastiksalen på GIH. På din nummerlapp finns en klisterlapp med ditt startnummer som du kan fästa på din väska.

Lag
Om ni är minst tre personer och max tio kan ni bilda ett lag. Det går självklart att anmäla flera lag, då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat.

Lagnamn
Vill ni bilda ett lag så fyller ni i lagnamnet vid anmälan. Lagnamnet måste vara identiskt registrerat för att laget ska bli helt. Om ni väljer att döpa ert lag till INGRESSEN (med versaler) och någon istället skriver ingressen, tillhör dessa två olika lag.

Pris
Ordinarie pris är 444 kronor ex. moms (555 kr ink. moms) och gäller fram till och med 2 juli. Mellan 3 juli och 23 augusti är priset 480 kronor ex. moms (600 kr ink. moms).

Biljettköp
Om ni vill göra en större bokning från ditt företag kan vi skicka en excel-mall där ni smidigt fyller i nödvändig information om alla era deltagare. När ni är färdiga skickar ni tillbaka filen till medieruset@journalisten.se och vi återkopplar med en faktura på totalbeloppet.

Betalning
Väljer du att betala med kort så kan du betala direkt på anmälningssajten. Väljer du faktura tillkommer en avgift på 25 kronor.

Anmälan

Din bokning är bindande och vi betalar inte tillbaka deltagaravgiften om du inte kan springa, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega. Om du överför din plats så meddela i tid att ni bytt så att tidtagningen blir rätt.

Om det fortfarande råder restriktioner och loppet måste ställas in, så betalar vi tillbaka anmälningsavgiften, minus de kostnader vi haft. 

Picknick

Om det är möjligt för pandemin anordnar vi picknick med mingel utanför GIH. Den ingår i anmälningsavgiften. 

*Med förbehåll för hur pandemirestriktionerna utvecklas.

 

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies