Gå direkt till textinnehållet

Larry Flynt erbjuder 87 miljoner kronor för att få Trump avsatt

Porrtidningen Hustlers grundare köpte helsidesannons i Washington Post.

Porrtidningen Hustler och dess grundare Larry Flynt erbjuder belöning om tio miljoner dollar (87 miljoner svenska kronor) till den som lämnar upplysningar som leder till riksrätt mot USAs president Donald Trump.

I en helsidesannons i Washington Post i söndags ger Flynt flera skäl för att få president Trump avsatt, och anklagar honom bland annat för att ha skadat landet med affärsmässiga intressekonflikter, för att ha ljugit hundratals gånger och för nepotism.

I annonsen efterfrågar Larry Flynt bland annat information om Trumps Rysslandskopplingar, hans affärsintressen och skattedeklarationer.

Annons Annons

Larry Flynt säger i en intervju med Washington Post att han räknar med att få information ”inom några dagar” och att han kommer att publicera verifierad information omgående. Han försvarar också beslutet att erbjuda pengar för information.

”Bara för att man betalar för information betyder det inte att den är dålig. Jag tror inte att man kan leva ett så besinningslöst liv som Trump gjort de senaste 30 åren utan att ha lämnat lite bagage längs vägen. Jag kan inte föreställa mig något mer patriotiskt än att försöka få den här idioten avsatt”, säger Larry Flynt till Washington Post.

Fler avsnitt
Fler videos