Han vann arabiskt radio- och tv-pris

1 november, 2021

UPPDATERAD. Radio Sweden Arabics Abdelaziz Maaloum har vunnit pris på den arabiska radio- och tv-festivalen i Tunisien. Han får priset för sin rapportering om döva flyktingars lidande.

I reportaget Döva flyktingar måste lära sig teckenspråk innan de möter Migrationsverket berättade Sveriges Radios Abdelaziz Maaloum om svårigheterna för döva flyktingar som kommer till Sverige.

Nu har han alltså vunnit pris för granskningen, i klassen public service.

- Radio Sweden är vana att vinna priser men det viktiga denna gång är att det kommer från ett arabland, säger Maaloum till SR.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies