Stegö Chilò in i Expos styrelse

24 september, 2010

Den före detta kulturministern i alliansregeringen, Cecilia Stegö Chilò, har rekryterats till den antirasistiska tidskriften Expos styrelse.

 - Få saker engagerar mig mer än försvaret av det öppna samhället, säger Stegö Chilò till Resumé. Jag har följt de främlingsfientliga krafternas framfart på nära håll i Europa och vet att det behövs ett brett engagemang om inte deras enkla lösningar och budskap ska bli framgångsrika.

Cecilia Stegö Chilò har efter sin korta tid som kulturminister varit seniorrådgivare på PR-byrån Springtime.

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av robotnr7312 mån, 2011-12-19 22:19
Ja…skulle jag vara ngn annan…så skulle jag vända mig i graven. :-D Expos kraft som reaktion och rörelse är slut. Nu väller bekvämlighetens apostlar in i huset…och snart blir det kafferep och svågerpolitik för hela slanten. :-D Kärlighet! :-D robotnr7312

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies