Mittmedias nyhetsapp kan
skräddarsy ner till kvartersnivå

11 januari, 2016

I dag lanserar Mittmedia sin nya nyhetsapp där användarna får möjlighet att skräddarsy flödet och få pushnotiser ända ner på kvartersnivå.

Dagstidningarna inom Mittmedia har haft betaversioner av appen ute på test sedan i somras. I dag lanseras alltså den färdiga versionen, som tagits fram av koncernens utvecklare.

Sundsvalls Tidnings chefredaktör Anders Ingvarsson är en av utgivarna inom Mittmedia som i dag presenterar appen för sina läsare. Han tycker att möjligheten att själv bestämma vilka nyheter man vill få skickade till sig är bland de viktigaste funktionerna. Appen finns för Android och Iphone och är gratis.

Taggar: Nyhetsapp, Mittmedia

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies