Bang får ny
chefredaktör

10 februari, 2016

Sanna Samuelsson blir ny chefredaktör på den feministiska tidskriften Bang. Hon tar över efter Johanna Palmström. Dessutom ska tidningen göras om. 

Sanna Samuelsson har tidigare arbetat bland annat som redaktör på Nöjesguiden, varit chefredaktör på Aplace magazine, drivit sin egen kultur och samhällstidning PFT och är verksam på Kvinnotryck. Nu tar hon alltså över den ena av chefredaktörsposterna på Bang och efterträder Johanna Palmström.

”Jag är extremt glad över att få ta över chefredaktörsskapet på Bang, som jag läst sen jag var liten. Jag vill att Bang ska vara en tidning som både leder det feministiska samtalet med sylvassa reportage och kritik,” säger Sanna Samuelsson i ett pressmeddelande.

Utöver att Bang får en ny chefredaktör så firar tidningen även 25 år i år vilket kommer att firas med en omgörning under året.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies