Mittmedia startar gemensam debattsida

16 april, 2018

I dag lanserar Mittmedia en debattsida och sajt för politisk opinionsbildning, Debatt special, som Nerikes Allehandas chefredaktör Anders Nilsson kommer att ansvara för.

Den nya debattsidan kommer att publiceras på Mittmedias 19 nyhetssajter och i samtliga av koncernens 28 papperstidningar.

Först ut att skriva är ledarna för riksdagspartierna som åtta måndagar i rad kommer att medverka på Debatt special.

”Vi är mycket glada över att partiledarna tackat ja till att publicera texter hos oss. Det här visar vilken styrka som finns i lokaltidningarna när de arbetar tillsammans. Vi når inte bara ut till en mängd människor i Sverige, vi når framförallt de människor som bor på landsbygden och som inte i lika hög utsträckning följer storstadsmedierna. Det är där vi blir så viktiga”, säger Anders Nilsson, chefredaktör och ansvarig utgivare för NA i Örebro, som administrerar Debatt special, i en kommentar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies