Eliasson ville förhandla med Etiopien

29 mars, 2012

SCHIBBYE / PERSSON Jan Eliasson (S) ville förhandla loss Martin Schibbye och Johan Persson men fick kalla handen av den svenska regeringen.  

Det skriver Aftonbladet.se.

Jan Eliasson utsågs tidigare i år till FNs vice generalsekreterare och känner Etiopiens premiärminister Meles Zenawi personligen. Han erbjöd den svenska regeringen att försöka förhandla loss de två fängslade svenska journalisterna Johan Persson och Martin Schibbye, men enligt en källa till Aftonbladet ska han inte ens ha fått svar.

 

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Adam Rohdin fre, 2012-03-30 22:47
De som verkar för journalisterna Martin Schibbyes och Johan Perssons frigivning är värda all respekt och heder. De agerar efter en urgammal livsinsikt: – Vi lever för att lära göra livet mindre besvärligt för våra medexistenser!
SCHIBBYE / PERSSON

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies