Gå direkt till textinnehållet

Ta kontroll med listor

Det webbaserade listverktyget Workflowy är alla listmissbrukares våta dröm.  Här blir även de längsta listorna överblickbara.

Jobbar du med en kartläggning eller ett gräv som innehåller många delar och underprojekt? Eller är du listoman som gillar att ha kontroll och planera arbetet? Workflowy är ett intressant arbetsverktyg för alla som arbetar med listor av olika slag.  

Med denna gratistjänst kan man skapa en egen lista online – en lista som kan bli precis hur lång som helst men ändå går att överblicka. Man börjar med att ställa upp några huvudpunkter, exempelvis Grävet, Reportaget och Projektet. Under Grävet fyller vi sedan på med Intervjuer, Fakta och Sidospår. Under Intervjuer fyller vi i 20 intervjupersoner.

Under varje person listar vi de kontakter vi har haft med personen. Och så vidare…Workflowy har en trädstruktur där man enkelt kan fälla ut och in varje del av listan. Det gör att man kan bygga en lista på tusen punkter utan att tappa överblicken.

Annons Annons

I grunden finns fortfarande Grävet, Reportaget och Projektet. Och de punkter man är klar med kan man antingen stryka över eller radera.  

Lisa Bjerre

Fler avsnitt
Fler videos