SVT sänder klimathearing i höst

3 september, 2021

Klimatbevakning För första gången sänder SVT en två timmar lång klimathearing, där experter och politiker kommer att frågas ut.

Programledare blir Camilla Kvartoft (bilden), programledare på Agenda, och Johan Bergendorff, journalist på SVTs Vetenskapsredaktion. Hearingen som sänds på FN-dagen den 24 oktober är en del av SVT Nyheters storsatsning på klimatet, och ett samarbete mellan Vetenskapsredaktionen och Agenda.

– Det blir mycket inläsning inför klimathearingen. Vi kommer fråga ut såväl experter som politiker. Det känns som ett viktigt uppdrag och det ska bli kul att sända ihop med Johan, skriver Camilla Kvartoft i ett mejl till Journalisten.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Klimatbevakning

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies