Sex nya medarbetare fastanställs. Från vänster Erik Nilsson, Matilda Lundberg, Henning Eklund, Akvelina Smed, Banfa Jawla och Jonna Nordlund. FOTO: Malin Hoelstad/SvD

Sex nya journalister förstärker Svenska Dagbladet

7 september, 2021

Svenska Dagbladet förstärker redaktionen med sex nya fast anställda reportrar, redaktörer och redigerare.

Akvelina Smed ansluter till SvDs nyhetsdesk, Banfa Jawla blir digital bildredaktör, Henning Eklund ska bevaka digitalisering på SvD Näringsliv, Erik Nilsson från SR Ekot förstärker politikredaktionen, medan Matilda Lundberg och Jonna Nordlund ska redigera papperstidningen men också utveckla den digitala editionen.

– Allt fler läsare upptäcker Svenska Dagbladet och den journalistik vi står för och det är våra många nya betalande läsare som gör det möjligt för oss att fortsätta att utveckla tidningen och journalistiken, säger Svenska Dagbladets publisher Anna Careborg i ett pressmeddelande.

BÖRGE NILSSON
redaktionen@journalisten.se

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies