Paradise hotel stoppas

4 maj, 2021

FOTO: Nent Tv-bolaget Nent stoppar resten av vårens säsong av dokusåpan Paradise hotel.

Säsongen har varit pausad sedan ett par veckor tillbaka, men nu har Nent alltså landat i att återstående avsnitt inte kommer att sändas. Det säger Nents vd Anders Jensen till TV4 Morgon idag.

Bakgrunden är anklagelserna från två kvinnliga deltagare om att en man under inspelningarna utsatt dem för sexuella övergrepp. 

En förundersökning har inletts mot den man som anklagas för övergreppen.

Båda produktionsbolaget Mastiff och tv-bolaget Nent har kritiserats för sitt agerande, eller brist på agerande, i fallen. ”Ska det krävas journalistiska avslöjanden för att ett produktionsbolag ska reagera på övergrepp som begås under en inspelning som de ansvarar för?”, skrev Expressens krönikör Irena Pozar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies