Norrtelje Tidning och LT får gemensam chefredaktör

11 maj, 2016

Det blir Olov Carlsson som blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Norrtelje Tidning och Länstidningen i Södertälje.

Olov Carlsson, 49, har en lång bakgrund som chef för nyhetsdivisionen vid SVT. Han har tidigare bland annat varit redaktionschef och ansvarig utgivare för TV4 Norrbotten och tidningschef och ansvarig utgivare för Piteå-Tidningen.

Enligt ett pressmeddelande får han ett uttalat uppdrag att se över och komma med förslag på en gemensam redaktionell organisation för Länstidningen i Södertälje, Norrtelje Tidning och Nynäshamns Posten.

”Jag är mycket nöjd med att Olov har tackat ja till att leda förändringsarbetet och se över möjligheterna till samordning mellan våra tre mindre mediehus i Norrtälje, Nynäshamn och Södertälje och han kommer vid sidan av det uppdraget att bidra till MittMedias utveckling i såväl Utgivargruppen som i andra ledningsfrågor” säger MittMedias redaktionella chef AnnaKarin Lith, i samma pressmeddelande. 

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies