Hans Bergström en av Kvartals finansiärer

13 november, 2017

Dagens Nyheters tidigare chefredaktör är en av ett tiotal investerare som gått in med pengar till medieprojektet Kvartal.

Det skriver Breakit. Totalt har ett tiotal investerare skjutit till sammanlagt 15 miljoner kronor till Tidskriften Kvartals digitala mediesatsning som inom kort ska rullas ut.

En av de medieprofiler som rekryterats till Kvartal är SR-programledaren Jörgen Huitfeldt. Han sade nyligen till Journalisten att tidskriften för honom står för ”en faktabaserad vuxen samhällsdebatt, där åsikterna inte står i fokus så mycket som beläggen och analysen gör”.

Journalisten Paulina Neuding, under tio år knuten till Svenska Dagbladets ledarsida, är ny chefredaktör för stiftelseägda Kvartal.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies