De var snabbast i Medieruset

30 augusti, 2018

Journalisten TV Råd & Röns Maria Hammarling och Journalistförbundets Jacob Lapidus tog hem segern i årets upplaga av Medieruset som avgjordes i Stockholm idag.

180 löpare från hela mediebranschen ställde upp till start på Stockholms stadion på eftermiddagen i dag i nästan perfekt löparväder. Snabbast runt de 3,8 kilometrarna i Lill-Jansskogen var Journalistförbundets kommunikationschef Jacob Lapidus, med tiden 15:06. Snabbaste kvinna var Maria Hammarling som sprang i mål på 16:54.

Andra och tredje man i mål blev Erik Grönlund, Textsprånget (15:44), respektive Kim Nilsson från LO Mediehus (15:57). Silver och brons i damklassen gick till Helena Ingvarsdotter, Örådet (18:35), och Anna Edberg, också från Råd & Rön (19:30). 

Snabbaste herrlag i mål blev Textsprånget. Snabbaste damlag var Råd & Rön 1. Snabbaste mixlag var Journalistförbundet 1.

Här hittar du alla resultat.

Medieruset arrangeras av tidningen Journalisten.

Starten på Stadion

Annika Almgren, Johan Ekman och Sara Asp Lundqvist från Dagens Samhälle.

Axel Andén, Hanna Frick och Linnéa Kihlström, Medievärlden/Dagens Media.

Banan i Lill-Jansskogen är kuperad.

Max Pröckl, TV4, strax efter målgången.

Prisutdelning till bästa lag.

Olle Aronsson, Breakit, efter målgången.

Anton Andersson och de andra i laget från LO Mediehus picknickar utanför GIH.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalisten TV

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies