UR har fått en ny vice VD

27 november, 2017

Krisen på UR Cecilia Roos Rosendahl blir ny vice VD på UR.

Journalisten har i en rad artiklar avslöjat det utbredda missnöjet på UR efter den omorganisation som påbörjades våren 2016 och som fortfarande pågår. URs förra VD Christel Tholse Willers lämnade också sitt uppdrag på dagen den 20 november. ”Behöver prioritera mig själv och min familj”, uppgav hon då i ett pressmeddelande.

Per Bergkrantz har gått in i Christel Tholse Willers ställe tills vidare. Nu är det också klart att Cecilia Roos Rosendahl blir ny Vice VD, det uppger hon på sin Facebooksida.

"Med kluvna tjänster och ödmjukhet har jag idag tagit mig an ett nytt uppdrag på UR. Vid sidan av uppdraget som strategichef är jag tillförordnad vice vd under rekryteringsprocessen av en ny vd. Jag är så stolt över vad UR gör och fortsatt kan bidra med för våra barn, föräldrar och alla som önskar ett livslångt lärande", skriver hon.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Krisen på UR

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies