Tillfälligt inloggningsproblem på Journalisten.se

21 september, 2021

UPPDATERAD Från klockan 14.00 idag, tisdag, kunde  medlemmar i Journalistförbundet inte att kunna logga in med bank-id på Journalisten.se. Anledningen var att förbundet flyttar sin medlemsdatabas till ny server. Detta är nu åtgärdat och problemen ska inte längre finnas kvar

Kommentarer

Det finns 2 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av dc0f6a77d7ad3e2... tis, 2021-09-21 13:50
Varför har ni låsta artiklar öht? Jag som medlem har inget emot att även andra kan läsa det min facktidning skriver om. (Dessutom är det krångligt för oss medlemmar att komma åt artiklarna.)
Inlagt av Helena Giertta ons, 2021-09-22 11:39
Hej Trist att du tycker det är jobbigt att komma åt artiklarna även nu när vi infört mobilt bank-id. Medlemmarna och prenumeranterna betalar för större delen av Journalisten. Vi menar att de ska få utvalda artiklar som inte är gratis för alla, därför har vi Jplus.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies