Gå direkt till textinnehållet

Nordegren & Epstein i P1 läggs ned

Talkshowen Nordegren & Epstein i Sveriges Radio P1 läggs ned. Sista programmet sänds den 25 januari inför publik i Berwaldhallen.

Nordegren & Epstein med programledarna Thomas Nordegren och Louise Epstein läggs ned, meddelades i programmet på tisdagen.

Det sista avsnittet blir en förlängd livesändning inför publik från Berwaldhallen den 25 januari.

Louise Epstein kommer att utveckla en ny och ännu hemlig SR-podd, medan Thomas Nordegren, som fyller 70 i februari, går i pension.

– Det är bättre att sluta innan det börjar gå utför och därför är det dags just nu. Jag har aldrig arbetat så länge med samma radioprogram och jag vet inte riktigt hur jag kommer att klara mig utan direktsändningar tillsammans med Thomas Nordegren, säger Louise Epstein till SR.

– Jag gillar de oförutsägbara direktsändningarna med Louise. Mina amerikanska journalistförebilder som Wolf Blitzer och Andrea Mitchell är mycket äldre än jag, arbetar hårt och kommer förmodligen att dö med stövlarna på. Samtidigt måste ju allting ha ett slut och det ska det bli spännande att få fördjupa sig lite mer. Jag har några ljud- och bokprojekt som jag vill hinna med, säger Thomas Nordegren.

Fler avsnitt
Fler videos