Gå direkt till textinnehållet

Mitt i startar ny tidning på Lidingö

Nu ska de 30 Mitt i-tidningarna bli 31. Den 17 oktober kommer Mitt i Lidingö ut med sitt första nummer. Lidingö har tidigare varit en av få Stockholmskommuner utan Mitt i-tidning. Samtidigt med lanseringen får alla Mitt i-tidningar ny grafisk form signerad Ole Munk.

Nu ska de 30 Mitt i-tidningarna bli 31. Den 17 oktober kommer Mitt i Lidingö ut med sitt första nummer.

Lidingö har tidigare varit en av få Stockholmskommuner utan Mitt i-tidning.

Samtidigt med lanseringen får alla Mitt i-tidningar ny grafisk form signerad Ole Munk.

På Lidingö finns redan prenumererade Lidingö Tidning som kommer ut två gånger i veckan. Lidingö Tidning ägdes tidigare av Centertidningar AB och enligt ett uttalande av Mitt i-tidningarnas VD Peter Clauson i Dagens Media fanns det tidigare en “tyst överenskommelse” mellan Centertidningar AB och Mitt i att inte ge ut någon Mitt i-tidning på Lidingö.

Mitt i-tidningarna är gratis nyhetstidningar som delas ut till alla hushåll i 31 kommuner och stadsdelar i Stockholms län en gång i veckan.

När första numret av Mitt i Lidningö kommer ut passar man även på att byta grafisk form i alla de nu 31 tidningarna. Den nya formen görs av danska byrån Ribergård&Munk.

Samma byrå har även stått för den nya formen i en rad andra svenska tidningar. Bland andra Metro, Barometern, Eskilstuna Kuriren, Kyrkans Tidning, Hallandsposten och Västerbottens Kuriren.

ch@journalisten.se

Fler avsnitt
Fler videos