Gå direkt till textinnehållet

Medieruset närmar sig – en vecka kvar med early bird-pris

Den 5 september är det dags för Medieruset igen –  loppet för alla i mediebranschen. ”Loppet är den perfekta starten för att samla kollegorna efter semestern”, säger Julia Nilsson, tf chefredaktör Journalisten.

Det börjar bli hög tid att anmäla sig till Medieruset. Fram till och med den 16 juni gäller early bird-pris.

Medieruset, loppet för alla i mediebranschen, har arrangerats av tidningen Journalisten sedan 2018, innan dess stod Sveriges Tidskrifter som arrangör.

Loppet går i Lill-Jansskogen med start och mål på anrika Stockholms stadion och är 3,8 km långt – med utmanande backar.

Annons Annons

Efter loppet kan man om vädret tillåter slå sig ner i gräset i närheten och umgås och äta av picknickmaten som ingår i anmälningsavgiften.

Niklas Svan med kollegan Malin Johanson 2019.     Foto: Tor Johnsson

”Att träffa kollegor man inte ser så ofta är kul, det blir inte så många sådana här tillfällen för branschmingel. Sen är det såklart kul att springa med dem man jobbar med också.” Niklas Svan, TT Nyhetsbyrån.

”Jag tycker att det är kul att träffa branschkollegor och gillar stämningen. Självklart är det alltid motiverande att ha ett lopp att se fram emot och hela inramningen är bra: fin natur och en avslutning med trevliga kollegor tillsammans med lite mat och dryck efter målgången på Stadion. En riktigt bra start på hösten!” Julia Siwertz, Bonnier Business Media.

Flest löpare på plats förra året hade Mitt i med 23 löpare på banan. (Foto: Jonas Eng.)

De senaste åren har de snabbaste tiderna gjorts av Rasmus Lygner, Dagens Arbete, 13:17 (2021), Anastasia Denosiva Thor, Readly, 13:28 (2022), och Jens Jonsson, TT Nyhetsbyrån, 13:30 (2019).

Här anmäler du dig: Medieruset 2023. 

Fler avsnitt
Fler videos