Gå direkt till textinnehållet

LRF Medias vd går till Bonnier News Business

Bonnier rekryterar Ann Henriksson, vd för LRF Media, för att tillsammans med Peter Fellman leda den framtida utvecklingen av Bonniers affärs- och branschtidningar.

Affärsområdet Bonnier News Business har vuxit kraftigt under de senaste åren och omfattar idag 30 varumärken i tio länder. Ann Henriksson får titeln biträdande affärsområdeschef och kommer att kommer att rapportera till affärsområdeschef Peter Fellman. Hon tar plats i ledningsgrupperna för både Bonnier News Business och Bonnier News.

Ann Henriksson kommer senast från tjänsten som vd för LRF Media. Hon är också vice ordförande i Sveriges Tidskrifter och styrelsesuppleant i Utgivarna.

”Jag är verkligen glad över att få möjligheten att jobba på Bonnier News Business med alla starka varumärken och duktiga medarbetare! Journalistikens viktiga roll ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att både få lära nytt och att få bidra med mina erfarenheter när det gäller affär, strategi och ledarskap”, säger Ann Henriksson i ett pressmeddelande.

Annons Annons

Hon tillträder i februari 2023.

Fler avsnitt
Fler videos