FOTO: Jonas Eng

Journalistenpodden: ”Förvillande likt det Viktor Orbán började med i Ungern”

5 juli, 2022

Journalistenpodden Journalistens Almedalen-seminarium ”Vad händer med public service efter valet?” blev till en stundtals känslosam debatt där det flera gånger hettade till mellan de politiska blocken. Bland annat jämförde Martin Ådahl (C) den ungerska mediepolitiken med uttalanden från flera SD-toppar. ”Jag tycker bara det är trams, jag tänker inte bli jämförd med Viktor Orbán för jag har inte mycket gemensamt med honom”, svarade SD:s Angelika Bengtsson. 

I avsnitt #93 av Journalistenpodden får du seminariet som spelades in i Almedalen den 4 juli i sin helhet. 

Medverkande: Martin Ådahl, riksdagsledamot, Centerpartiet; Per-Arne Håkansson, ledamot i konstitutionsutskottet, Socialdemokraterna; Vasiliki Tsouplaki, ledamot kulturutskottet, Vänsterpartiet; Amanda Lind, fd. kulturminister, Miljöpartiet; ­Angelika Bengtsson, ledamot kulturutskottet, Sverigedemokraterna. Moderator: Helena Giertta, chefredaktör, Journalisten och Hanna Lundquist, reporter Journalisten.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalistenpodden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies