Gunilla Kindstrand ny
chefredaktör för Hälsingetidningar

15 augusti, 2012

Gunilla Kindstrand, i dag kulturredaktör på Gefle Dagblad, blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare på Hälsingetidningar.

”Gunilla Kindstrand har precis den profil som krävs av MittMedias redaktionella ledare. Hon är en driven publicist som kommer att ha en framträdande roll på den lokala arenan i Hälsingland, samtidigt kommer hon att vara ett tillskott i vår chefredaktörsgrupp där våra nio utgivare står inför stora gemensamma utmaningar den näermsta tiden. Jag är mycket nöjd med denna rekrytering”, säger MittMedias redaktionella chef AnnaKarin Lith i ett pressmeddelande.

Gunilla Kindstrand har tidigare bland annat lett kulturprogram på SVT.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies