FOTO: SVT

UG gör nytt besök i Grums

17 mars, 2015

Uppdrag gransknings program ”Leva och dö i Grums” har fått kritik.  Nu kommer en uppföljning. Reportern Joakim Lamotte kommer att stå utanför ICA i morgon och möta Grumsbor.

Grums kommun har anmält Uppdrag granskning till Granskningsnämnden eftersom man anser att programmet gav en alldeles för vinklad och negativ bild av kommunen utan att låta kommunens företrädare få försvara eller förklara sig i programmet.

Uppdrag granskning har nu bestämt sig för att återvända till Grums. 

”Vi åker dit redan imorgon och tänker ställa mig utanför ICA klockan 16 00 för att prata med människor i Grums. Tanken är att detta ska sändas om ungefär en månad,” säger reportern Joakim Lamotte till P4 Värmland.

Joakim Lamotte berättar att han aldrig tidigare fått en sådan respons på ett program och frågade sin chef om han fick åka tillbaka till Grums.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies