Smålands-Posten. FOTO: Tor Johnsson

Tjuvar tog sig in i mediehuset

11 maj, 2020

Under söndagskvällen bröt sig tre maskerade personer in i mediehuset i Växjö. De försvann dock snabbt från platsen eftersom det fanns medarbetare kvar i huset.

I mediehuset finns  VXOnews, Smålands-Postens Växjöredaktion, Magazinet, Mosaik och Växjöbladet/Kronobergaren.

– Vi tar hand om medarbetarna på bästa möjliga sätt men det är förstås en chockartad upplevelse. Vi har gjort en anmälan om inbrott men vi vet ännu inte vad som är stulet eller om något har stulits, säger Smålandspostens chefredaktör Kristina Bingström till tidningen, skriver VXOnews.

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Robert G mån, 2020-05-11 22:05
Ska det där med mediehus alltså tolkas bokstavligt? Huset på bilden är ett ”mediehus” som tjuvar tagit sig in i? Och några journalister skrämde tjuvarna på flykten - eller var dessa medarbetare kanske mediahusets lokalvårdare? Den korta texten ovan kunde varit tydligare.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies