Stödgala för Johan och Martin

22 mars, 2012

SCHIBBYE / PERSSON En stödgala för Johan Persson och Martin Schibbye arrangeras i Göteborg den 12 april. Biljettintäkterna går till Journalistförbundets och Reportrar utan gränsers insamlingsfond.

Artisterna som uppträder är José Gonzales, Ebbot, Graveyard, Hästpojken, Kapten Röd, Steget, Kristofer Åström med Tigers of the Temple och Not Like Others. Fler band kan tillkomma, meddelar arrangörerna på sin Facebooksida.

Stödgalan på Trädgår’n i Göteborg den 12 april är också releasefest för magasinet Johan & Martin, som innehåller reportage av Johan Persson och Martin Schibbye. Intäkterna från såväl magasinet och från releasefesten går oavkortat till insamlingsfonden för Johan Persson och Martin Schibbye.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
SCHIBBYE / PERSSON

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies