Gå direkt till textinnehållet

Mittmedia söker sju nya chefredaktörer

Bonnier News önskar rekrytera sju nya chefredaktörer till Mittmedia-titlarna. Nu söker de lämpliga kandidater, bland annat via ett pressmeddelande.

“Som chefredaktör leder du det redaktionella arbetet, och är ytterst ansvarig för publicistiken som ditt varumärke står för, men du ska också tillsammans med din redaktion driva läsaraffären, som är en otroligt viktig intäkt för oss nu men framför allt också framåt”, säger Mikael Nestius i pressmeddelandet som gick ut nu på morgonen.

De titlar som ska få nya chefredaktörer är Avesta Tidning, Gefle Dagblad, Nynäshamns Posten, Norrtelje Tidning, Länstidningen i Södertälje, Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda. 

“Det är starka titlar, med många trogna läsare, men står, precis som all traditionell media, inför utmaningar. En del är mer universella, andra mer specifika. Det är därför vi kommer att söka brett och intervjua djupt när vi har kandidater till uppdragen, för titlarna har potential på sin lokala marknad. Vi ser gärna kvinnliga sökanden, liksom interna”, fortsätter Nestius.

Fler avsnitt
Fler videos