Gå direkt till textinnehållet

Lasse Berghagen anmäler Se & Hör

”Jag vill skiljas” var rubriken på senaste numret av Se & Hör, vilket fått Lasse Berghagen att planera en PO-anmälning och stämning av veckotidningen Se & Hör. Rubriken syftade dock inte på äktenskapet utan på Berhagens allsångsuppdrag på Skansen.

”Jag vill skiljas” var rubriken på senaste numret av Se & Hör, vilket fått Lasse Berghagen att planera en PO-anmälning och stämning av veckotidningen Se & Hör.

Rubriken syftade dock inte på äktenskapet utan på Berhagens allsångsuppdrag på Skansen.

På Se & Hörs framsida fanns rubriken ”Jag vill skiljas” tillsammans med en bild av Lasse Berghagen och hans fru.

Lasse Berghagen uppger till Aftonbladet att han blivit bestört när hans vänner hört av sig till honom och frågat om skilsmässoryktena var sanna.

Tidningsartikeln, som var baserad på en intervju i TV4 Nyhetsmorgon, jämförde Berghagen uppbrottet från Skansen med en skilsmässa.

Berghagen hävdar att hans familj tagit skada av löpsedeln och säger därför till tidningen Aftonbladet att han avser att PO-anmäla och stämma Se & Hör.

Se & Hörs chefredaktör Tua Lundström har beklagat rubriksättningen, medger att hon gjort ett övertramp och vill komma i kontakt med familjen för att förklara tillkomsten av löpsedeln.

pf@sjf.se

Fler avsnitt
Fler videos