”Kunskapen om kyrkan
låg bland journalister”

18 april, 2017

Journalisten TV Frilansjournalisten Sofia Lilly Jönsson, som bland annat bevakar Svenska kyrkan, anser att kunskapen om kyrka och tro är låg bland journalister. ”Det finns inga som är mer sekulariserade än journalister i Stockholms innerstad”, säger hon.

I Journalisten nr 5/2017 och på J plus här på Journalisten.se kan du läsa mer om mediebevakningen av Svenska kyrkan, bland annat en intervju med ärkebiskop Antje Jackelén, reportaget Myteriet i Visby, samt vår genomgång om hinder i kyrkobevakning och svårigheter som man på Kyrkans Tidning upplever med att få ut handlingar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalisten TV

Tio år av mediegranskning

24 januari, 2017 |

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Senaste numret

Prenumerera

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies