Den inspelade säsongen av Paradise hotel ställs in

17 augusti, 2021

Höstsäsongen av Paradise hotel 2021 spelades in i Mexiko förra året, men kommer inte att sändas. Nent gör om formatet för att visa det på nytt 2022.

Journalisten har tidigare rapporterat att Arbetsmiljöverket utfört en tillsyn på produktionsbolaget Mastiff, med anledning av att en misstänkt våldtäkt under inspelningen av Paradise hotel inte anmälts.

Nu ställs alltså den kommande säsongen in och programmet görs om helt, med fokus på jämlikhet och mångfald.

”I nya Paradise är huvudfokus att återspegla unga människors verklighet och vardag. Målet är att visa upp ett mer modernt och uppdaterat format med fokus på jämlikhet och mångfald. Det kommer att ske stora förändringar kring delar av de klassiska momenten, något vi ser fram emot att presentera nästa år”, skriver Nent Group i ett pressmeddelande. 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies