Carl-Johan Bergman blir ny chefredaktör på DT.

Dalarnas Tidningar
får ny chefredaktör

26 augusti, 2014

Carl-Johan Bergman blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Dalarnas Tidningar. Han efterträder Ewa Wirén som går i pension.

"Under hösten kommer flera satsningar att presenteras. DT har redan i dag TV-nyhetsprogrammet DT Puls, som man kan se på DT.se (...) och starkt fokus på live-TV för att rapportera när det händer där det händer, men vi kommer att erbjuda ännu fler TV-format och ett fortsatt fokus på live-rapportering även i text och stillbild", säger Carl-Johan Bergman i ett pressmeddelande.

Han började som journalist i tonåren och har främst varit sportreporter och nyhetschef på Dalarnas Tidningar. 2011 började han på Expressen, bland annat som nyhetschef och editionschef. Sedan han återvände till Dalarnas Tidningar har han varit redaktionschef.

Han tillträder den 1 oktober.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies