Bulletin anlitar trippelmördare

19 oktober, 2021

En trippelmördare anlitad av Bulletins vd Jannik Svensson deltog på bolagsstämman, enligt Expressen. Mannen ska enligt vd ”utreda många saker som hänt på senaste tiden”.

Expressen avslöjar att Bulletin anlitat en dömd trippelmördare som enligt uppgifter som framkommit under en extrainsatt bolagsstämma ska genomföra en internutredning av flera av tidningens medarbetare. Expressen har tagit del av inspelningar från bolagsstämman.

Bulletins vd Jannik Svensson uppger för Expressen att trippelmördaren har mandat att uttala sig för honom på bolagsstämman och att ”vi kommer att utreda många saker som hänt på senaste tiden”. En medarbetare säger till Expressen att hen känner en obehag inför tanken på att utredas av trippelmördaren.

Personer med insyn bekräftar för Journalisten att uppgifterna i Expressens rapportering stämmer, men vill inte lämna några kommentarer.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies