Gå direkt till textinnehållet

Affärsvärldens Sofia Hårdänge: ”Jag är sugen på att vinna Medieruset”

Branschloppet Medieruset rycker närmare. Den 5 september går starten på Stockholms stadion. En av de anmälda är reportern Sofia Hårdänge från Affärsvärlden som är tränad och taggad!

Varför vill du springa Medieruset?
– Det är första gången jag deltar, jag har velat vara med tidigare men då har inte kollegor varit så taggade. Men det känns kul för nu är vi ett ganska stort gäng från Affärsvärlden som ska vara med. Det är en blandning av riktiga maratonlöpare och så några som siktar på att lunka runt.

Vad ser du mest fram emot?
– Vi ser det som en kul aktivitet för att vi ska komma varandra lite närmare, och få träffa andra kollegor i branschen. Vi är rätt aktiva på den här redaktionen. Jag älskar att springa. Det blir kul att se sina kollegor i ett nytt sammanhang och tagga varandra. Jag ser fram emot minglet efteråt också.

Hur har du tränat?
– Jag tränar mycket, jag är sugen på att vinna. Jag har varit ute och sprungit med min kille och så har jag kört en del benträning. Jag brukar springa ungefär en halvmil när jag tränar.

Annons Annons

Har du varit med i några andra lopp förut?
– Nej, aldrig. Men vi har folk på redaktionen som har varit det. Vi är 14 personer anmälda nu, det är väl ändå rätt bra uppslutning, vi är inte en jättestor redaktion. Målet är att vi alla från Affärsvärlden ska komma i mål och att alla ska tycka att det har varit en kul grej och att det kan bli en tradition på redaktionen.

Fram till och med 18 augusti kan du anmäla dig till loppet som välkomnar alla i mediebranschen. Här hittar du information och anmälningslänk.

Fler avsnitt
Fler videos