FOTO: Johannes Nesser

Jonas Nordling om frysbox och utbildningar

16 april, 2015

Journalistenpodden Journalistens podd finns numera på Itunes och Acast. I vår tredje podd möts Journalistförbundets orförande Jonas Nordling och Journalistens Helena Giertta.

De pratar bland annat om journalistutbildningarna. Utbildas det för många journalister till den hårt ansträngda mediebranschen?

Det blir även ett samtal om Dagens Nyheters "Frysbox" som ett av flera exempel på hur illa mediearbetsgivare kan bete sig mot sin personal.

Podden spelades in förra veckan, men publiceras av tekniska skäl på vår sajt först i dag.

 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalistenpodden

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies