Hårda slag mot spanska medier

7 september, 2015

Journalisten TV Nya säkerhetslagar och ekonomiskt stålbad. Spanska medier är under hård press just nu. Men det finns också motkrafter. Journalisten har besökt nystartade nättidningen El Espanol i Madrid.

Kommentarer

Det finns 2 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Albert Herranz mån, 2015-09-14 12:50
Av alla intressanta medier som har startats i Spanien. La Marea (journalistkooperativ som jobbar med grävande journalistik; El Diagonal, El Diario. es. Självständiga, kritiska och med god grävjournalistik- intervjuar ni Pedro J. Ramírez som bland annat ligger bakom kampanjen för att springa konspiratoriska teorier omkring attentaten den 11M och som spred- som har bevisats i domstol- rena lögner i ett desperat försök att få ETA som medskyldig till det. Han var en bra journalist, men det var en gång i tiden, sedan blev makten för lockande. Hårda tider för journalistiken i Spanien men ännu hårdare om Pedro J. ska stå för pressfriheten i Spanien, ett hån.
Inlagt av Hanna Lundquist tis, 2015-09-15 11:29
I det längre reportage från Spanien som finns i senaste numret av Journalisten (10/2015) har vi besökt bland andra just El Diagonal. Samt redogör för att Pedro J. Ramírez är en kontroversiell person.
Journalisten TV

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies