Journalistens chefredaktör Helena Giertta med Björn Häger. FOTO: Tor Johnsson

Journalistenpodden blir Giertta & Häger

21 september, 2017

Journalistenpodden Journalistenpodden tar ny form i avsnitt 29 och blir "Giertta & Häger", där chefredaktören Helena Giertta samtalar med Björn Häger om allt från nazister som demonstrerar till bråket inom FGJ.

Frilansjournalisten, författaren och JMK-läraren Björn Häger pratar med Helena Giertta. De utser en inte alltför överraskande veckans överraskning, veckans medienyhet och veckans snackis. Till slut hamnar de i ett resonemang kring bråket inom Föreningen Grävande Journalister.

”Så fort man börjar avlöna någon så får man svårt att engagera sig ideellt och gratis”, säger bland annat Björn Häger om striden inom FGJ. 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalistenpodden

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies