Dags att nominera
Årets stilist

2 februari, 2016

FOTO: Tor Johnsson Den 10 februari löper nomineringstiden ut för Årets stilist. Journalistens chefredaktör Helena Giertta uppmanar de som kritiserade förra årets urval att ta tillfället i akt och nominera.

Nomineringstiden för tidningen Journalistens pris Årets stilist löper ut den 10 februari. Förra året fick juryn kritik för urvalet eftersom alla tre finalisterna var män.

– Jag hoppas att de som kritiserade förra årets urval tar tillfället i akt och nominerar. Vi har en öppen nomineringsprocess så vem som helst får komma in med en nominering, säger Helena Giertta, chefredaktör för Journalisten.

Årets stilist-priset delas ut för fjärde gången i år. Tidigare har Björn af Kleen, Dagens Nyheter, Johar Bendjelloul, Sveriges Radio och Carina Bergfeldt, Aftonbladet tilldelats priset.

Taggar: Årets stilist

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies